logo

Fordele ved elementet

  • Varmeisolering
  • Dampdiffusion
  • Mest optimale indeklima
  • Mest optimale akustiske isolering
  • Hurtigere byggeproces
  • Øger din sikkerhed
  • Skåner miljøet
  • Konkurrencedygtige priser

Varmeisolering

Den fremragende k-værdi og de enestående termiske egenskaber er sikret grundet kombinationen af de naturlige materialers kvaliteter og den integrerede isolering.

Træ-betonens særligt gode k-værdi og den optimale absorbering af fugt sikrer et behageligt indeklima og en generel komfort i hjemmet.

Den unikke sammensætning af materialerne træ, beton og isolering, som base i det hule byggeelement, betyder at du vil opleve en reduktion i dine varmeudgifter. 

Dampdiffusion

Takket være løbende udvinding af fugt fra indersiden giver byggestenen tørre vægge året rundt trods vind og vejr. Dette på baggrund af stenens diffusions venlige materiale træ. 

Den konstante, kondensfrie transport af indvendig luftfugtighed til ydersiden skaber et behageligt indeklima og en effektiv fugthåndtering. (vand absorbering 0,7 kg/m², vand diffusion 2,1 kg/m2 – pr time)

Mest optimale indeklima

Et optimalt reguleret indeklima under alle årstider, både i løbet af dagen og natten. Derudover opnås et effektivt brug af solenergi på baggrund af kvaliteterne i stenen.

Høje temperaturer under varme sommerdage reguleres og det gør rummene i dit byggeri mere behagelige at opholde sig i. Derudover lagres den termiske energi i kernen og udsendes under de køligere aften- og nattetimer. Sollyset akkumuleres ind i kernen i løbet af dagtimerne og afgives ud i rummene senere om aftenen/natten.

I løbet af året får dine vægge den optimale temperatur og det betyder at du opnår et energisk fordelagtigt forhold i lufttemperaturen, i hele byggeriet.

Mest optimale akustiske isolering

På grund af den store samlede vægt af væggen har alle stenene, uanset størrelse, en fremragende akustisk isoleringsevne. 

Jo tungere væggen er, jo bedre er den akustiske isoleringsevne. På grund af den kompakte kerne har de lettere byggesten stadig en højere vægt end gennemsnittet, der gør at du opnår en fremragende akustisk isolering.

Dette skaber en støjfri hverdag, samt et behageligt indeklima.

Hurtigere byggeproces

Byggeprocessen er hurtigere med vores byggeelement, hvor modstandsdygtigheden overfor vind og vejr, samt den integrerede isolering danner grundlag for den hurtige proces.

At stenen kan modstå alt slags vind og vejr, gør at der kan arbejdes med elementerne hver dag. Det er selvfølgelig fordelagtigt, at kunne arbejde og bygge i alt slags vejr. Det optimerer hele byggeprocessen og gør at dit projekt kan stå klar på kort tid.

Isoleringen er integreret i stenen og frem-skynder byggeprocessen. Det betyder altså at dit projekt kan gå fra drøm til virkelighed på få måneder.

Øger din sikkerhed

Byggeelementet er baseret på træ og cement, som skaber en stærk og kompakt kerne. Dette gør at stenen generelt set er særligt modstandsdygtig. 

At elementet har den her kompakte kerne, gør at den er brandsikker. Din sikkerhed er altså i top, hvis du bygger med vores byggeblok.

 

Skåner miljøet

Byggeelementet er produceret i naturlige materialer, hvor en blanding af træflis og cement danner stenen.

Der benyttes overskudstræ til blandingen, som betyder at det er “affald” fra træet, der danner blandingen og herfra elementet.

Til fælles for alle produkter vi udbyder, kan de genbruges.

Konkurrencedygtige priser

På trods af alle fordelene og egenskaberne ved byggeelementet er priserne konkurrencedygtige sammenlignet med andre måder at opføre byggerier på.

Du sikrer samtidig fremtidens hus og følger derfor tendenserne i udviklingen i byggebranchen, der hele tiden udvikler sig mod grønnere og mere miljøvenlige byggerier. Dette betyder også at dit byggeri vil holde værdi.

Hent vores produktblad for tekniske specifikationer

For en mere datateknisk detaljeret oversigt over vores produkter kan du downloade vores tekniske produktblad her.