logo

Konkurrencebetingelser - vind et ophold i Wagrain

VIND ET OPHOLD I WAGRAIN FOR OP TIL 8 PERSONER.

Konkurrencen foregår i dagene 30. & 31. oktober 2019 på messen Building Green i Forum København.

Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer man samtidig modtagelse af Klima Nordics nyhedsbrev. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.

Man deltager i konkurrencen ved at udfylde en konkurrenceflyer på messen og svare korrekt på spørgsmålet angivet på flyeren.

Vinderen trækkes i uge 45 blandt alle korrekte svar og kontaktes direkte på mail, hvor nærmere information omkring planlægning af opholdet i Wagrain vil fremgå.

Opholdet i Wagrain skal være gennemført senest 1 år efter konkurrencens udløb, dvs. uge 45 2020.

Opholdet inkluderer:

– Ophold i lejlighed beliggende centralt i Wagrain
– Max 8 personer
– Rengøring
– Sengetøj & håndklæder

Opholdet inkluderer ikke transport tur/retur fra Danmark samt Kurtax (17, 50 € pr. person pr. uge for alle personer over 15 år).

Hvis ikke det er muligt at komme i kontakt med vinderen indenfor 7 dage efter han/hun er blevet kontaktet af Klima Nordic, trækkes en ny vinder, og der kan ikke længere gøres krav på præmien.

Oplysninger givet af deltagere i konkurrencen bliver modtaget af Klima Nordic. Alle informationer vil udelukkende blive brugt til at administrere konkurrencen, og personlige oplysninger behandles fortroligt og slettes igen efter konkurrencens afslutning.

Dog ikke personens e-mailadresse som bruges i forbindelse med udsendelse af Klima Nordics nyhedsbrev.

Klima Nordic kan uden varsel ændre konkurrencebetingelserne eller afslutte konkurrencen, hvis dette findes nødvendigt.